Schade en reparatie in goede handen.

 

Hagel, een boomtak, een paaltje. Of, erger nog, een aanrijding. Een klapband. Elke schade is er één te veel.

Gelukkig is bij John’s Caravan Service een schade in deskundige en vertrouwde handen. Zodat uw caravan na het schadeherstel weer ‘als nieuw’ is.

 

Heeft uw caravan een kleine schade of deuken, bij John’s caravan service repareren ze deze schade onzichtbaar.

 

De schadeplekken, zoals scheuren, gaatjes en deuken worden opnieuw voorzien van profiel. Vervolgens wordt de schadeplek behandeld en gespoten. Het grote voordeel van deze reparatiemethode is dat er geen nieuwe beplating hoeft te worden gemonteerd en daardoor de reparatie snel en zonder risico van lekkages gereed kan zijn.

Een technisch product - want dat is een caravan ook - kan defect gaan. Vrijwel alles - van schokdemper tot kraantje, en van oplooprem tot keukenlade - is gelukkig te repareren of te vervangen. Als gespecialiseerd en gediplomeerd caravanmonteur is praktisch geen enkel ‘defect’ voor John’s Caravan Service een probleem.

 

Accessoires

Caravanmover, radio/televisie, schotelantenne, airconditioning, parkeersensoren, fietsendrager: de lijst met mogelijke accessoires voor caravan en kampeerauto wordt steeds langer. Natuurlijk kunt u bij John’s Caravan Service terecht voor het laten in- of opbouwen van deze en alle andere accessoires.