Onderhoud zoals het hoort

 

Regelmatig onderhoud is noodzakelijk om veilig met de caravan op vakantie te gaan. Daarnaast betekent deskundig onderhoud het behoud van uw kostbare bezit. Niets wordt bij het onderhoud in onze werkplaats aan het toeval overgelaten. Systematisch worden alle kwetsbare onderdelen gecontroleerd, gesmeerd, getest, gemeten, afgesteld, vervangen of gereinigd.

 

 

BOVAG onderhoudsbeurt

Wij verzorgen uiteraard een complete BOVAG onderhoudsbeurt.
De BOVAG Onderhoudsbeurt is een begrip in de kampeerbranche.
Wie zijn camper, caravan of vouwwagen eens per jaar voor een onderhoudsbeurt bij een kampeerbedrijf brengt dat is aangesloten bij BOVAG, weet zeker dat hij met een betrouwbaar en veilig kampeermiddel op vakantie gaat.

 

Bij de BOVAG Onderhoudsbeurt wordt uw kampeermiddel door speciaal opgeleide keurmeesters nauwkeurig gecontroleerd aan de hand van een lijst met vaste punten. Eventuele reparaties worden altijd in overleg met u uitgevoerd. Bovendien krijgt u ook nog zes maanden reparatiegarantie, zodat u weet waar u aan toe bent.

 

 

Speciale wensen? Laat het ons weten. De specifieke wensen van de klant blijven het uitgangspunt van ons bedrijf.

 

Banden

De banden onder een caravan verdienen extra aandacht. Wij monteren uitsluitend verzwaarde (bestelbus)banden, die wij desgewenst vullen met stikstof. Elk wiel wordt zorgvuldig gebalanceerd voor montage onder de caravan.

 

 

 

Klik hier om een afspraak te maken